Alennusta Davis Cup ja Tampere Open lipuista

Tennisliitto tarjoaa tennisseurojen jäsenille alennusta lipuista seuraaviin tapahtumiin:

Davis Cup by Rakuten, Suomi – Intia, Espoo Metro Areena 17. – 18.9.2021
Ammattilaisturnaus Tampere Open 18.–25.7.2021 Tampereella

Lisätietoja alennuksista ja tapahtumista on alla olevassa viestissä Tennisliitolta:

Miesten maajoukkueen Suomi-Intia -maaottelun seuralipunmyynti on käynnissä vielä 20.6. klo 23.59 asti. Kiitos jo lippunsa hankkineille seuroille, tehdään tapahtumasta yhdessä unohtumaton! 

Seurat saavat ennakkolipunmyynnissä 10% alennuksen normaalilipun hinnasta sekä seuroille suunnatusta Club Lounge -lipuista. Voitte vinkata jäsenistölle myös, että 18.6. klo 12.00 – 20.6. klo 23.59 välisenä aikana voi lippuja hankkia OmaTenniksen kautta. Kaikille avoin lipunmyynti käynnistyy 21.6. klo 9.00.
 
LippuhinnatCourtside aikuiset 82 € ja lapset 47,50 €A-kategoria aikuiset 47,50 € ja lapset 27,50 €B-kategoria aikuiset 37,50 € ja lapset 21,50 €Club Lounge aikuiset 119 € ja lapset 99 €Business Table 169 €Business Lounge 199 € 
Alennus ei koske Courtside-, Business Table- tai Business Lounge -paikkoja. Lisätiedot: toimisto@tennis.fi
 
Linkki seuralipunmyyntiin: https://www.tiketti.fi/tarjous/DavisCupSeurat. HUOM! Älä jaa linkkiä eteenpäin (esim. sosiaalisessa mediassa) – etu on tarkoitettu jäsenseuroillemme.
Vuoden tauon jälkeen Tampereen Tenniskeskuksella päästään jälleen pelaamaan perinteikäs ammattilaisturnaus Tampere Open 18.–25.7.2021. Turnaus kokoaa huippupelaajat Tampereelle kilpailemaan ATP-pisteistä ja palkinnoista.

Ryhmälippu
Tule sinäkin aistimaan kisatunnelmaa paikan päälle! Kokoa seurastanne 10 hengen kisaporukka, niin saatte päiväliput koko ryhmälle seura-alennushintaan 140 € (norm. 200 €). Lippupakettien tilaukset ja lisätiedot: veli.paloheimo@tampereentenniskeskus.fi tai 040 558 1018.

Vapaaehtoiseksi?
Kisatunnelmaa pääsee aistimaan aitiopaikoilta myös ilmoittautumalla vapaaehtoiseksi järjestäjätiimiin. Jotta turnaus saadaan järjestettyä onnistuneesti, tarvitsemme vapaaehtoisia avuksi erilaisiin tehtäviin, mm. linjatuomareiksi, pallohenkilöiksi, ruokahuoltoon ja kenttien huoltoon. Tehtäviä löytyy lapsille ja aikuisille, ja ilmoittautua voit mukaan yhdeksi tai useammaksi päiväksi.

Vapaaehtoiset saavat kisavarusteen (paita/lippis) sekä ruokailut ja kahvit työpäivien aikana. Lisäksi kaikille vapaaehtoisille järjestetään yhteinen maksuton pelipäivä Tampereen Tenniskeskuksella lauantaina 14.8.2021. Pelipäivässä on tarjolla syötävää ja juotavaa.

Ilmoittaudu mukaan 30.6. mennessä ja tule osaksi huipputurnausta!

Ilmoittautumislomake löytyy täältä: https://webmed.wufoo.com/forms/r1sdbc5q1ldbcwg/ 
Lisätietoja: tennisseura@tampereentennisseura.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close