Kentät avattu kesälle 2020

Nyt ollaan siinä vaiheessa, että kentillä voi aloittaa pelailun. Varausjärjestelmä pitäisi olla nyt auki ja kentän ovi toimii sähkölukolla aiempien vuosien tapaan. Pari asiaa vaatii tässä kohtaa erityistä huomiota.

Koronavirustilanteen vuoksi kentällä tulee noudattaa erityissääntöjä, jotka löytyvät kentän ilmoitustaululta ja seuran nettisivuilta. Riittävät etäisyydet kentällä ollessa ja esim. suojakäsineet kentänhoitotyövälineitä käytettäessä minimoivat mahdollisuuden levittää tautia kenttien käytön kautta. Ja luonnollisesti sairaana ei tule mennä kentille ollenkaan ei edes muiden peliä seuraamaan.

Toinen asia on tutumpi aiemmilta vuosilta. Kentät ovat tässä kohtaa vuotta aina vähän pehmeitä. Sen vuoksi kentänhoitoon on kiinnitettävä erityistä huomiota ja myös vähän enemmän aikaa kuin myöhemmin kesällä. Pelatessa kentästä mahdollisesti lohkeavat palat tulee paikata heti kyseisen pallorallin päätyttyä lisäämällä vaikka kengällä massa takaisin koloon ja polkemalla se tiukaksi. Vuoron päätyttyä kenttä tarvitsee tasoitusta puulanalla ennen matolla tasausta.

Näillä ohjeilla saadaan varmasti kausi kivasti käyntiin. Parin kuukauden tauko tenniksestä alkaa jo tympiä eli lähdetään joukolla ulos pelaamaan.

Juha

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close