Ensimmäiset 2019 talkoot pidetty

Ensimmäiset tämän kevään talkoot on nyt pidetty. Ilma oli varsin viileä, mutta talkoisiin oikein sopiva. Porukkaakin oli paikalla aika kivasti ja saimme rajasuojat kerättyä pois ja painettua jyrällä rajat paikalleen. Verkon sisäpuoli saatiin myös haravoitua ja roskat kuljetettua pois kentältä. Seuraavaksi on vuorossa ulkoalueiden haravointi, jota kukin voi tehdä myös omatoimisesti.

Seuraava yhteinen talkoopäivä on ensi lauantai eli 11.5 klo 10.00 alkaen. Silloin on tarkoitus saada laitettua vesimittari kiinni, tuulisuojat paikoilleen ja uudet kattopleksit katokseen sekä viimeisteltyä ulkoalueiden haravointi. Toivottavasti paikalle saapuu hyvin porukkaa silloinkin.

Kuten kuvasta näkyy kentillä oli vieläkin vähän lunta ja kentät olivat todella pehmeät eli tiukalle mennee saada kentät auki toukokuun aikana.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close